Lash Perfect | Professional Eyelash Extensions Lash Perfect ¦ Professional Eyelash Extensions

Brynutbildning

Microblading - nytt från frans- och brynexperterna på Lash Perfect.

Microblading är ett hantverk, konsten är att lägga en semipermanent färg på ögonbrynen med otroligt fina och sterila blad. Små, små drag med precision dras dras försiktigt på ögonbrynen för att skapa ett perfekt format ögonbryn som kan sitta upp till 18 månader.

Med korrekt utbildning kan du skapa fina böjda hår som kan ge ett mer naturligt utseende än vanlig semipermanent makeup. Fina skulpterade streck liknar äkta hår i tjocklek och växtriktning. Varje hår dras individuellt så att du kan bygga en helt unikt utseende för varje klient.

Microblading tränger in i epidermis, vilket är det övre hudlagret. Det är en teknik som utförs för hand, vilket ger terapeuten fullständig kontroll. Färgen appliceras genom att doppa bladet i pigmentfärgen och drar den genom brynet, man skapar ett litet snitt och implanterar färg under huden. Hårstråna görs en efter en.

Vår Microblading By Brow Perfect Kursen ger dig all den kunskap du behöver för att kunna utföra behandlingen korrekt. Kursen är intensiv och kräver engagemang.

Med resultat som glädjer dina kunder, kommer de att älskar denna populära behandling eftersom den är mindre invasiv än en maskinbaserad behandling men kräver samtidigt samma skicklighet och engagemang av dig som terapeut.

 

Boka genast Din kurs i Microblading By Brow Perfect och ge ditt företag det yttersta av professionella ögonbrynsbehandlingar.

MICROBLADING

För utbildade skönhetsterapeuter är detta är en kurs som lär dig allt du behöver veta om microblading, ger dig alla de kunskaper och färdigheter du behöver för att skapa ett naturlig bryn. Vi guidar dig genom den hälsa och säkerhet, anatomi och fysiologi som krävs för att utföra denna behandling. Du får lära dig att på ett säkert sätt använda en mängd fina handverktyg och pigment för att skapa ett långvarig ögonbryn. Du kommer att få med några hemstudier och skicklighet under praktiken förväntas både under och efter kursen.

Efter utbildning erbjuder vi kontinuerlig teknisk support via våra kontor, sociala medier och via fjärr med en av våra lärare. Vi erbjuder också praktiskt stöd vid våra utbildningssalonger runt om i Sverige.

Förkunskaper - Du måste ha gått en brynutbildning innan denna 2-dagarskurs.
För nykomlingar - 3 dagarskurs Dag 1HiBrowutbildning dag 2 och fortsätter med microblading.

 

Före efter

Lash Lift

Lash Lift är en behandling som görs på naturliga fransar och ger resultatet av att ha tjockare och längre ögonfransar. Behandlingen kan hålla i upp till 8 veckor. Lash Lift är ett populärt komplement till övriga behandlingar och erbjuds som ett alternativ till ögonfransförlängningar. Lyfteffekten förstärker den naturliga tjockleken på fransarna, vilket ger ett mer definierat och övergripande utseende. Att lägga till fransfärgning gör de nyböjda fransarna mer synliga och är idealisk för alla med raka naturliga fransar eller de som letar efter en naturlig böjning utan att behöva göra en förlängning. Unika stavar gör det möjligt för terapeuten att anpassa resultatet som valts till ett lyft eller en böj och sedan den önskade böjningen från C Curl eller J Curl. Efter din LASH LIFT utbildning erbjuds du kontinuerligt teknisk support genom våra salonger, sociala medier och fjärrstyrt på en session med en av våra utbildare. Vi erbjuder också praktiskt stöd via huvudkontoret i Motala.

LoLa Brows
LoLa Brows är en helt unik ny salong- och spabehandling där man skulpterar och bygger ett ögonbryn med en skräddarsydd färg som ger tredimensionella ögonbryn. Det ramar in och formar ansiktet, och kan vara upp till tre veckor.

Skräddarsydd för varje kunds unika behov. LoLa Brows är perfekta för glesa eller överplockade ögonbryn, för att fylla i luckor och, eller för att bygga en dramatisk brynform för ett djärvare utseende.
Införandet av LoLa Brows bygger på många års erfarenhet från teamet bakom Lash Perfect, Hi Brow och Brow Perfect, se till att DIN salong drar nytta av de allra bästa inom kvalitets behandlingar. Med internationellt kända utbildningar i avancerade bryntekniker, är Lola Brows den nya "måste-ha" brynbehandlingen för salonger.
Att bygga både form, volym och tjocklek, använder terapeuten en ny gel som blandas med pigmentpulver för att skapa en färg och ett utseende som är lika unik som varje klient. Den utförs under det existerande brynet direkt på huden, den transparenta gelén som används i LoLa Brows behandlingen är Ijusreflekterande och förtjockar med en realistisk, naturlig look.
Vattenfast och kladdfri, LoLa Brows uppnår ett resultat som liknar en tatuering men görs utan nålar, den är helt icke-invasiv och tar cirka 30 minuter att utföra.
När ögonbrynen är noggrant rengjorda börjar LoLa Brows behandlingen med Brow Base Gel, som blandas med ” Colour My Brows ” färgpulver. Skulpteringsgelén appliceras med fina appliceringsinstrument, (fina tråd stavar som är flexibla och varierar i storlek beroende på den önskade effekten). Tunna ögonbryn kräver extra tunna stavar. Stavens tjocklek ökar ju mer dramatisk look klienten önskar.
Perfekt trimmade ögonbryn på ett ögonblick, LoLa Brows fungerar tillsammans med våra andra bryn behandlingar från Lash Perfect, det vill säga Brow Perfect där strån kan tilläggas om hårersättning krävs och även i samarbete med Hi Brow, färgning och formning..
Lash Perfect har utvecklat ett nytt utbildningsprogram som omfattar en tvådagars masterclass där vi erbjuder de bästa brynbehandlingarna i branschen, Hi Brow, Brow Perfect och LoLa Brows till reducerat pris.

Lola Brow färger: Blonde, Light Brown, Medium Brown, Dark Brown, Soft Dove (Light Grey) och Dark Charcoal

Bilder från Hud & Kosmetikmässan september -15

 

Ögonbrynsutfyllning.

Certifierad endagskurs. Behandlingen passar de som inte har några egna ögonbryn, de kan ha plockats för mycket, vara naturligt tunna eller de som helt enkelt önskar kraftigare ögonbryn.

Med denna behandling skapar du volym och fyller ut genom att fästa enskilda ögonbrynsstrån på området med ett liknande sätt som individuella fransförlängningar.

De finns i olika färger och längder för att passa alla hårtyper, terapeuten kan skapa den stil och form du alltid har velat ha genom att fästa förlängningar på befintliga fjun, hår eller direkt på huden.

Brynförlängningen kan hålla upp till 3 veckor beroende på kundens hudtyp, hur hon sköter brynen och hur mycket make up som används. De kan fyllas på, på samma sätt som ögonfransförlängningar. De syntetiska brynstråna varierar från 4mm - 7mm i längd och fästs med ett transparent lim som är vattenavvisande, flexibelt och bekvämt.

Bilder från mässa i Oslo 7 februari 2014 
bild1bild2bild3
 

Passar varje klient oavsett ålder, ansiktsform eller utseende. Exklusivt till LASH PERFECT utbildade eller dig som arbetar i en Salong. Med stöd av den professionella Arbetsstationen som är lätt, portabel och komplett med ett fullständigt urval av arbetsredskap och produkter som presenteras i en lättanvänt design.Utbildning:

Certifierad endagskurs som lär dig grunderna till att forma ett ögonbryn. En bra utbildning att starta med. Du lär dig att färg, blanda färger till rätt nyans och att forma med vax och trådning. I utbildningen ingår en stor arbetsstation som innehåller allt du behöver för att utföra behandlingen.


 

Vem kan gå utbildningen?


Denna kurs är tillgänglig för vem som helst som har ett intresse inom skönhet.

Köp av utbildningskit bekräftar Din plats på vår utbildning som garanterar att utbildningen inte blir inställd. Vi har ingen ångerrätt eller returrätt på utbildningskit vid förhinder såsom sjukdom krävs läkarintyg för ditt bokade datum då ett nytt datum kan utses.

 


Utbildningsstäder


Utbildningsdatum
Contact Us Featured ProductHi Brow ProfessionalLa La ExpressBrow PerfectLash Perfect Lash Bar