Lash Perfect | Professional Eyelash Extensions Lash Perfect ¦ Professional Eyelash Extensions

Utbildning


Lash Perfect ögonfransförlängningskurser har hög kompetens och SEYF godkänd utbildning - tryggt för dig och dina kunder.

Efter utbildningen har du möjlighet att gå vidare och bli Lash Perfect certifierad utbildare. Möjlighet till 12 månaders räntefri avbetalning finns, ansök hos Medical Finans.

För närvarande har vi:

  • Grundutbildning i fransförlängning
  • Express fransförlängning
  • Volym - Russian och Tahitian
  • Hi Brow: Färga och forma ögonbryn med vax, pincett & tråd
  • Brow Perfect: Brynutfyllnad - strå för strå
  • LoLa - Long Lasting Brow - 3D skulptering
  • Lash Lift - fransböjning
  • Microblading - tatuering
  • Lärarutbildning

Grundutbildning

Grundutbildningen är precis som det står, en grund för alla andra utbildningarna, du får en gedigen utbildning som innehåller teori inom hygien, ögonsjukdommar, kontra indikationer, pincetthantering, forma olika ögon, problemlösning ect. I grundutbildningen och kombinationsutbildningen ingår härdplastutbildningen.

Du har säkert hört eller läst att 2015 så uppdaterade Arbetsmiljöverket vissa föreskrifter i arbetsmiljölagen. I de nya föreskrifterna påverkas vi i vårt yrke som fransstylister då vi arbetar med vissa ämnen som räknas till härdplaster. Alla som arbetar med dessa angivna ämnen i mer än 30 min per vecka måste numer enligt lag genomgå en speciell läkarundersökning och en härdplastutbildning. Det är arbetsgivaren eller den egna företagaren själv som bär ansvaret för att det finns dokumenterat underlag som bevisar att man genomfört en godkänd läkarundersökning samt en härdplastutbildning. Om kontroll sker och underlag inte kan uppvisas har Arbetsmiljöverket rätt att bötfälla företaget.
Vi erbjuder härdplastutbildning med inriktning mot fransstylister och nagelterapeuter, givetvis ingår denna utbildning i vår grundutbildning och kombinationsutbildning eller så kan du kan välja att gå utbildningen separat om du redan är utbildad fransstylist eller nagelterapeut.
I denna härdplastutbildning ger vi dig kunskap om härdplaster, dess egenskaper, säkerhetsinformation samt skyddsåtgärder som behöver vidtas för att arbeta på ett tryggt och säkert sätt, allt enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter. Våra lärare har genomgått en gedigen härdplastutbildning via Prevent med rätten att utbilda. Utbildningen ger dig det intyg du behöver och som visar att du följer Arbetsmiljölagens föreskrifter, intyget gäller i 5 år.

Våran grundutbildning är på 4 dagar och datumen i listan är alltid dag 1. Dag 2 är dagen efter, dag 3 efter två veckor, dag 4 efter ca 4 månader. Vi startar kl:09:00 - 17:00 ca alla dagar

Då vi jobbar med människor så kan vissa avikelser förekomma, med du får reda på hur det är vid just ditt kurstillfälle i god tid.

Priser på våra grundutbildningar beror på vilket startkit du önskar, vi har tre olika storlekar. Oavsett vilket startkitt du köper får du samma utbildning.

Minikit (fransar och lim till ca 40 behandlingar) 17.600kr

Essientalkit 21.800kr (fransar och lim till ca 100 behandlingar)

Deluxe kit 28.000kr (fransar och lim till ca 200 behandlingar)

Come On Over

Det här är utbildningen för dig som redan är diplomerad fransstylist men känner att du behöver lära dig mer, uppdatera dig eller helt enkelt saknar delar som missades på din förra utbildning. Du går tillsammans med nya elever och får en grundlig teoretisk utbildning och får praktisera på en mänsklig modell, efter dina elevbehandlingar kommer du tillbaka för ett praktiskt och teoretiskt slitprov för att få ditt internationella certifikat. Tala gärna om för din lärare vad du är i behov av och behöver träna extra på, eller mer demonstration av.

Kurs + startkit 4.200kr

Volymfransutbildning

Vår volymfransutbildning är på två dagar och vi går igenom 2 olika tekniker, Russian där du plockar flera fransar på en gång och skapar en fin fjäder som du fäster på en naturlig frans, det är den senaste tekniken inom fransförlängningar. Du kan erbjuda dina kunder upp till 800 fransar per öga. Metoden är även kallad 2D, 3D...upp till 8D. Vid Tahitian bygger du upp en fjäder genom att plocka en lösfrans i taget. Det finns olika sätt att plock upp russian fransarna och vi går igenom olika tekniker och du använder den som passar dig bäst. Teori och praktik varvas båda dagarna och du gör en modell varje dag för att träna på både teknikerna. Vi går även igenom en del grundläggande saker såsom produktinformation, olika ögonformer och ögondesign, merförsäljning etc. som repetition och för de som inte gått vår grundutbildning i singel.

För att få ditt certifikat behöver du skicka in bilder på minst 8 modeller

Kurs + startkit till ca 40 behandlingar 9.900kr

NYHET

Kombinationsutbildning till Certifierad fransstylist i både volym och singelfransar.

Utbildningen är båda ovanstående och fördelade på 6 dagar. Teori och lärarledd praktik varvas alla dagar, vilket betyder att du behöver modeller som ställer upp, vi hjälper gärna till att ordna modeller men vi kan inte garantera det. Inga bilder behöver skickas in, slutprov görs på både singel och volym den sista dagen som är efter ca 12 veckor.
Detta är en intensivutbildning som kräver mycket fokus utav dig som elev.

Singel & volym 22.000kr

Lash Lift

Lash Lift är det senaste inom permanent fransböjning. Istället för att böja fransarna, vilket du också lär dig i vår kurs, lyfts fransarna från roten och ger resultatet av längre och tjockare fransar. Vi går även igenom färgning av fransar. Denna behandling är bra att erbjuda kunder som inte vill eller kan ha en fransförlängning, som inte kan ha mascara och så klart de som inte vill ha make när de ska åka på semester. Kursen är en dag och du kan lägga till denna i kombinationsutbildningen med singelfransar och volymfransutbildningen. 8 modeller ska dokumenteras och certifikatet skickas till dig när dessa bilder har kontrollerats och godkänts.

Lash Lift 6.500kr

Lash Lift Come on Over 4.2500kr
Singel & volym inklusive Lashlift 24.500kr

HI Brow

Vår endagars kurs där du lär dig att färga och forma ögonbryn med vax, pincett och tråd. En stor arbetsstation med vax värmare och produkter som räcker länge ingår i priset. Vi går igenom hygien och teori vilket ger dig kunskap om olika ansiktsformer och vilka ögonbryn som passar till dem. 8 modeller ska dokumenteras och certifikatet skickas till dig när dessa bilder har kontrollerats och godkänts.

Kurs & arbetsstation 8.000kr

Brow Perfect

En dags utbildning där du lär dig forma ögonbryn med strå för strå av syntetiska ögonbryn som limmas fast på huden eller på de befintliga brynstrån/fjun som finns. Behandlingen håller längre om man kan limma på befintliga strån, vid limmning på hud håller behandlingen 5-7 dagar och vi rekommenderar kunder att göra denna behandling när de vill ha "riktiga" ögonbryn till ett specifikt tillfälle. Vi jämför lite med de kunder som betalar för en håruppsättning eller en makeup som håller en dag. Vi går igenom hygien och teori vilket ger dig kunskap om olika ansiktsformer och vilka ögonbryn som passar till dem. 8 modeller ska dokumenteras och certifikatet skickas till dig när dessa bilder har kontrollerats och godkänts

Kurs + startpaket till ca 40 behandlingar 7.700kr

LoLa - Long Lasting Brow

LoLa Brows är en unik ny salong och spa-behandling som skulpterar och bygger 3 dimensionella ögonbryn med en skräddarsydd färg, för att rama in och forma ansiktet, de varar upp till tre veckor. Brynen skräddarsys efter varje kunds behov, och är perfekt för glesa eller över plockade ögonbryn, att fylla i luckor eller att bygga en dramatisk form för en djärvt look. Resultatet ser ut som att brynen är sminkadde med en skugga, men färgen som man målar med stelnar och blir till en film som ligger på huden. När kunden har duschat rekommenderas hon att trycka på ögonbrynen för längre hållbarhet, behandlingen håller upp till 3 v eckor och är ett bra alternativ till de kunder som inte vill tatuera sig, eller ett test för hur tatuerade ögonbryn skulle kunna se ut. Kursen är en dag och du lär dig hygien och teori vilket ger dig kunskap om olika ansiktsformer och vilka ögonbryn som passar till dem. 8 modeller ska dokumenteras och certifikatet skickas till dig när dessa bilder har kontrollerats och godkänts.

Kurs + startpaket till ca 40 behandlingar 8.900kr

Microblading

Ögonbrynstatueringskursen är intensiv och innehåller ett gediget kursmaterial. När du bokar kursen får du ditt första kursmaterial ang. hygien som ska läsas inför kursen, vi kontrollerar att du läst det genom ett teoriprov första dagen. Vi går igenom färglära, olika ögonbrynsformer, kalla och varma hudtoner, och praktiska övningar. Ny pärm med teori fås på första utbildningsdagen ang produkter, appliceringsteknik, steg för steg anvisningar etc. materialet ska läsas inför dag 2 då demonstration på mänsklig modell görs och även du som elev ska praktisera på en mänsklig modell.Känner du att du vill göra fler lärarledda modeller kan du välja till en till heldag eller 2 halva dagar. Vi finns där för dig och släpper dig inte först du känner dig säker. Prata med din lärare om dina önskemål.8 modeller ska dokumenteras och godkännas innan du får ditt certifikat. Du måste ha gått en av ovanstående brynutbildning för att gå denna kura, har du inte det så erbjuder vi HiBrow till specialpris och ytterligare en utbildningsdag som måste gås innan microbladingkursen.

Microblading + startkit med förkunskaper 22.000kr

Microblading + startkit + arbetsstation utan förkunskaper 28.050kr

Våra utbildningar kan du välja att ta på avbetalning via Klarna när du beställer i webshoppen eller så kan du ansöka via www.medicalfinance.se med upp till 24 månaders räntefri kredit.

Hela kostnaden för utbildningen ska betalas 10 dagar innan kursdagen, om du inte valt Klarna delbetalning, för att vi ska hålla din plats.
Innan fransutbildningen behöver du, som blivande elev kontakta hälsovården för att få ett tjänstbarhetsintyg på att du kan arbeta med härdplaster, då våra lim innehåller cyanoacrylat. Våra utbildningar är SEYF-godkända dvs Svenska Estetikers Yrkesförbund, vilket säkerställer antal dagar och innehåll på din utbildning.

Du kan oftast göra din praktik skolan, diskutera med din lärare om du önskar det.

Om du inte dyker upp på utbildningsdagen, återbetalas inte beloppet. Skulle du bli sjuk, måste du visa läkarintyg och en ny kursdag bokas.

Här kan du beställa ditt startkit som skickas till din lärare som delar ut det på Din utbildningsdag

Startkitten med information om innehållet hittar du i vår webshop

Lärarutbildningen är kostnadsfri
Utbildningsstäder


Utbildningsdatum
Contact Us Featured ProductHi Brow ProfessionalLa La ExpressBrow PerfectLash Perfect Lash Bar