Så rengör du din fransförlängning

Lash Perfect lift off rengöring

Vem behöver pojkdrama när du kan ha fransdrama?

Unna dig själv fräscha och nytvättade ögonfransar med Lash Perfects 1, 2, 3 Rengöringsrutin och låt din fransförlängning se perfekt ut längre med vårt rengöringsset. Har du inte fransförlängning? Inga problem, vår Lash Perfect 1, 2, 3 Rengöringsrutin är det ultimata sättet att rengöra dina fransar.

 

Låt oss titta på de 3 stegen för att perfekt rengöra fransarna...

Vår fantastiska Lift Off Foaming Cleanser är det första steget mot rena fransar. Vår rengöring lyfter snabbt bort alla spår av smink och mascara och lämnar dina fransar naturliga, fluffiga och känns fräscha. Den snabba formulan är oljefri och skonsam, perfekt för känsliga ögon och kan även användas i hela ansiktet, vilket gör uppgiften att ta bort din makeup super lätt!

Borta är dagarna då du aggressivt gnuggade dina fransar! Vår Lift Off-skumrengöring är perfekt att använda i steg 2 av vår rengöringsrutin, tillsammans med rengöringsborsten eller rengöringsduken. Att använda mikrofiberduken eller borsten gör din rengöringsrutin enkel, snabb och extremt effektiv och lämnar ögonen fräscha och känns lika lätta som fjädrar.

Lång dag på kontoret och i behov av en uppfriskning? Vill du göra dig redo när du är på språng? Eller bara för trött efter en tjejkväll? Våra Lash Cleansing Wipes är steg 3 i vår rengöringsrutin och är perfekta när du behöver något snabbt och enkelt som du kan ha i din handväska. Fransförlängningsälskare känner till problemet av att inte kunna använda våtservetter (på grund av fibrerna som trasslar i limbindningarna) - men våra fiberfria återfuktningsdukar är lösningen! Den lugnande aloe veran och aktiva konditioneringsingredienserna får dig att känna dig mjuk och fräsch med bara några få drag.

svenska sv